44 Loire-Atlantique
49 Maine-et-Loire
53 Mayenne
72 Sarthe
85 Vendรฉe

44 Loire-Atlantique

Leen Van der Paal
Ik kom uit antwerpen maar woon nu al anderhalf jaar ‘net niet’ in Bretagne (tegen de grens) met mijn 2 kindjes. Voor alle info ivm werkzoeken, pole-emploi, sociale zekerheid, kinderbijslag etc… of gewoon voor leuke adresjes mag je mij altijd contacteren!


Elly Blain-Kievit,
Met mijn Franse echtgenoot woon ik sinds 1981 op de grens van drie dรฉpartementen: 44, 35 en 56.

Als oud wijkverpleegkundige kan ik behulpzaam zijn voor zowel vragen uit het dagelijks leven als meer de specifieke medische kant. Neem gerust contact op en we kijken samen naar een oplossing.


49 Maine-et-Loire

Hans Verasdonck
Wonende sedert 1978 in Frankrijk, eerst in de Parijse regio en sedert mijn pensioen (2008) in de Anjou streek. Ik geef nu particuliere Engelse les aan leerlingen, studenten, mensen die werken, directeuren. Ook doe ik vertaalwerkzaamheden Engels-Frans-Nederlands: alle onderwerpen voor particuliere of professionele behoeften. Wat ik bijv. vertaal: rapporten, gebruiksaanwijzingen, speciale brieven, websites, handboeken, CVโ€™s, studies, ………

Verder kan ik U natuurlijk gegevens verstrekken over Angers en de omgeving


Nityam Dams,
Woonachtig in de Anjou in het departement Maine et Loire, op de grens van de Sarthe, midden in de driehoek van Le Mans, Angers en Tours. Sinds 10 jaar in Frankrijk werkzaam als vertaler, vooral juridische teksten. Ik kan u behulpzaam zijn bij taaie ambtelijke teksten en invullen van formulieren, maar ook als tolk/vertaler met u op pad gaan naar instanties of artsenbezoek.


53 Mayenne

Renรฉ Schutte
Graag bied ik mij aan als vrijwilliger. Als eigenaar van een Chambres d’hรดtes en gite table d’hรดtes kan ik helpen op het gebied van het opzetten van een onderneming. Tevens kan ik behulpzaam zijn bij toeristische informatie over dit gedeelte in Frankrijk. Ik ben decorateur en weet heg en steg voor de goedkoopste (bouw) materialen. Beschik over een redelijk netwerk van mensen met veel knowhow.


72 Sarthe

Nityam Dams,
Woonachtig in de Anjou in het departement Maine et Loire, op de grens van de Sarthe, midden in de driehoek van Le Mans, Angers en Tours. Sinds 10 jaar in Frankrijk werkzaam als vertaler, vooral juridische teksten. Ik kan u behulpzaam zijn bij taaie ambtelijke teksten en invullen van formulieren, maar ook als tolk/vertaler met u op pad gaan naar instanties of artsenbezoek.


85 Vendรฉe

Janette Sanders
Sinds 1978 woon ik in Frankrijk en heb altijd in het toerisme gewerkt, nu ben ik werkzaam bij een makelaar. Ik ben op de hoogte van BTW teruggaves, bank, notaris. U kunt mij benaderen voor hulp bij aan- en verkoop van onroerende zaken.


 
Opmerking:
Uw vraag wordt verzonden naar het stuurteam. Deze zal uw vraag doorsturen naar de betreffende vrijwilliger. Indien u een verzoek om hulp indient, verklaart u door het versturen van dit formulier, dat u bekend bent met het feit dat uit uw
hulpvraag voortvloeit dat de vrijwilliger die aan u zijn of haar hulp verleent dit doet ter goeder trouw en hiervoor geen verantwoordelijkheid kan dragen.

Uw hulpvraag mag niet ergens anders openbaar, bijvoorbeeld op een forum, zijn of nog worden gesteld. Dit is om misverstanden in onze hulpverlening te voorkomen. Lees de FAQ voor hulpvragers.

* Verplicht veld

Door het verzenden van dit contactformulier accepteert u onze privacyverklaring.
Lees meer