departments-nord-pas-de-calais-picardie

02 Aisne
59 Nord

60 Oise
62 Pas-de-Calais

80 Somme

 

 

 

 

 

 

02 Aisne

59 Nord

60 Oise

62 Pas-de-Calais

Francis van der Elst,
woont sedert 2011 in Aire-sur-la-Lys en baat een chambre et table d’hรดtes uit.

Spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits. Is bereid om hulpvragers daar waar nodig met Raad&Daad bij te staan.


Ruud Blok
Beschikbaar in het algemeen voor vragen waar nieuwkomers tegen aanlopen. Specifiek als bouwkundige beschikbaar voor:

โ€“ verbouwadviezen
โ€“ nieuwbouwplannen
โ€“ aanvragen bouwvergunningen
โ€“ haalbaarheidsplannen
โ€“ schets- & ontwerpplannen


80 Somme

Sabine Vanmoorlegem,
mocht u niet durven of u kunt niet bellen in Frankrijk of hebt u hulp nodig bij het schrijven van een brief, stuur dan een bericht via het contactformulier. Ik zal u helpen.


Cathy Boulaert Ferrant
Sedert 2001 woon ik, als dochter van een Vlaamse moeder en een Franse vader, in Frankrijk samen met mijn Vlaamse man en zoon. Heb er mijn eigen zaak: ik graveer op tinnen voorwerpen, giet ook een beetje zelf, maak eigen creaties en sedert 2017 ook tinnen champagne capsules. Mijn man werkt nog steeds in Belgiรซ.

In 1995 hebben wij een SCI opgericht dat een deel van de gebouwen verhuurd aan mijn zaak SARL Etain des Vieux Moulins, waarvan ik gรฉrante majoritaire ben. Sedert begin 2017 maak ik deel uit van Conseil d’administration van Office du Tourisme Avre Luce Noye . Ook ben ik sedert een paar jaar presidente van Club E-commerce in CCI Amiens. Sedert oktober 2017 heeft mijn Vlaamse man de dubbele nationaliteit (par mariage)
Doordat ik van vele markten thuis ben kan ik u heel goed met Raad&Daad van dienst zijn.


Opmerking:
Uw vraag wordt verzonden naar het stuurteam. Deze zal uw vraag doorsturen naar de betreffende vrijwilliger. Indien u een verzoek om hulp indient, verklaart u door het versturen van dit formulier, dat u bekend bent met het feit dat uit uw
hulpvraag voortvloeit dat de vrijwilliger die aan u zijn of haar hulp verleent dit doet ter goeder trouw en hiervoor geen verantwoordelijkheid kan dragen.

Uw hulpvraag mag niet ergens anders openbaar, bijvoorbeeld op een forum, zijn of nog worden gesteld. Dit is om misverstanden in onze hulpverlening te voorkomen. Lees de FAQ voor hulpvragers.

* Verplicht veld

Door het verzenden van dit contactformulier accepteert u onze privacyverklaring.
Lees meer